Wat Kuiper en Vos bouwt

 

Kijk in deze presentatie van onze projecten naar wat wij zoal realiseren. Overtuig uzelf van onze veelzijdige kwaliteit!

Wilt u ons volgen? Dat kan op facebook @kuiperenvosbouw .

ontwerpRuth

Nieuwbouw slagerij en appartementen Dorpsstraat Vledder

In het centrum van Vledder bouwt Kuiper en Vos Bouw een nieuw winkelpand met twee huurappartementen erboven. In opdracht van Otten infra realiseren we een ontwerp van Ruth Architecten, dat op deze zichtlocatie mooi tot z'n recht zal komen.

 
 
Lees meer...

binnenstebuiten

Binnenste buiten

Bij Restaurant Bowling 't Meer in Vledder heeft Kuiper en Vos Bouw keramische binnentegels buiten aangebracht. De klant wil graag dat binnen en buiten mooi in elkaar overlopen en zo één geheel vormen. Hiervoor hebben we eerst een betonvloer gestort, waarna er speciale drainage matten zijn aangebracht om deze tegelvloer ook tegen alle weersinvloeden bestand te maken. De tegels zijn ook weer met een speciaal hiervoor bestemde buitenlijm aangebracht. Hierbij hebben we alle boomvakken uitgespaard om er naderhand bomen en verlichting in te kunnen plaatsen. Dillitatie naden, die ervoor zorgen dat de tegelvloer kan “werken” en niet zal scheuren, zijn afgewerkt met een buiten kit voor een extra strak eindresultaat.

 
 
Lees meer...

00-woningmeppel

Nieuwbouw energie neutrale woning Meppel

In de nieuwbouwwijk Bergierslanden in Meppel realiseerde Kuiper en Vos Bouw deze energieneutrale woning. Behalve dat de woning van de modernste technieken is voorzien, is deze ook met de modernste bouwtechnieken opgetrokken. Met een combinatie van gelijmde kalksteenblokken en prefab houtconstructies werd er heel snel het casco gerealiseerd en het binnenwerk kon beginnen.

Aan de woning is zowel binnen als buiten veel aandacht besteedt aan de afwerking. De zonnepanelen zijn geïntegreerd in het dak. Voor de verwarming zorgt een grondgebonden warmtewisselaar.  Dit voorkomt een lappendeken van panelen waardoor de fraaie architectuur optimaal tot z'n recht komt.

 
 
Lees meer...

20rendering

Energieneutrale nieuwbouwwoning

In Doldersum realiseert Kuiper en Vos Bouw een nieuwbouw woning die energie neutraal wordt. Er word gebruik gemaakt van een grondgebonden warmtepomp en een veldopstelling met zonnecollectoren. In deze woning zijn meerdere architectonische hoogstandjes verwerkt, wat het bijzonder maakt. Er is gekozen voor bijzonder metselwerk in combinatie met gelamineerde gebinten wat mooie contrastrijke overgangen oplevert. De kap is uitgevoerd met een dubbele boei, wat het geheel een chique uitstraling geeft. Ook de grote glaspartijen dragen bij aan deze uitstraling en zorgen voor een gevoel van ruimte en verbinding met buiten. Het strakke design met mooi materiaalgebruik vraagt om een nette werkwijze. De gebruikte energieneutrale  en prefab technieken vragen om moderne bouwers die met hun tijd mee gaan. Bij Kuiper en Vos Bouw hebben we de kwaliteiten in huis om daaraan tegemoet te komen.

 
 
Lees meer...