Wat Kuiper en Vos bouwt

 

Kijk in deze presentatie van onze projecten naar wat wij zoal realiseren. Overtuig uzelf van onze veelzijdige kwaliteit!

Wilt u ons volgen? Dat kan op facebook @kuiperenvosbouw .

6opgeleverdezwemspa

Aanleg zwemspa

In Wapse heeft Kuiper en Vos Bouw een zwemspa gerealiseerd. Deze zwemspa is een 1:2 combinatie van jacuzi met een compact zwembassin. Het bassin hoeft niet heel groot te zijn, omdat je tegen de stroom in kunt zwemmen. De snelheid van de waterstroom kun je met de regelbare pomp verhogen of verlagen.

Het geheel is afgewerkt met bamboe vlonderplanken wat de luxe van het geheel accentueert, heel duurzaam is en een natuurlijke uitstraling geeft.

 

 
 
Lees meer...

00-woningmeppel

Nieuwbouw energie neutrale woning Meppel

In de nieuwbouwwijk Bergierslanden in Meppel realiseerde Kuiper en Vos Bouw deze energieneutrale woning. Behalve dat de woning van de modernste technieken is voorzien, is deze ook met de modernste bouwtechnieken opgetrokken. Met een combinatie van gelijmde kalksteenblokken en prefab houtconstructies werd er heel snel het casco gerealiseerd en het binnenwerk kon beginnen.

Aan de woning is zowel binnen als buiten veel aandacht besteedt aan de afwerking. De zonnepanelen zijn geïntegreerd in het dak. Voor de verwarming zorgt een grondgebonden warmtewisselaar.  Dit voorkomt een lappendeken van panelen waardoor de fraaie architectuur optimaal tot z'n recht komt.

 
 
Lees meer...

ontwerpRuth

Nieuwbouw slagerij en appartementen Dorpsstraat Vledder

In het centrum van Vledder bouwt Kuiper en Vos Bouw een nieuw winkelpand met twee huurappartementen erboven. In opdracht van Otten infra realiseren we een ontwerp van Ruth Architecten, dat op deze zichtlocatie mooi tot z'n recht zal komen.

 
 
Lees meer...

binnenstebuiten

Binnenste buiten

Bij Restaurant Bowling 't Meer in Vledder heeft Kuiper en Vos Bouw keramische binnentegels buiten aangebracht. De klant wil graag dat binnen en buiten mooi in elkaar overlopen en zo één geheel vormen. Hiervoor hebben we eerst een betonvloer gestort, waarna er speciale drainage matten zijn aangebracht om deze tegelvloer ook tegen alle weersinvloeden bestand te maken. De tegels zijn ook weer met een speciaal hiervoor bestemde buitenlijm aangebracht. Hierbij hebben we alle boomvakken uitgespaard om er naderhand bomen en verlichting in te kunnen plaatsen. Dillitatie naden, die ervoor zorgen dat de tegelvloer kan “werken” en niet zal scheuren, zijn afgewerkt met een buiten kit voor een extra strak eindresultaat.

 
 
Lees meer...